Over ons

Vanden Buverie vroeger

N.V. Jozef Vanden Buverie & Co werd in 1989 opgericht door Jozef Vanden Buverie.

Samen met zijn twee zonen Patrick en Dirk legde hij zich toe op het uitvoeren van wegenis- en rioleringswerken en het aanleggen van nieuwe verkavelingen, dit zowel voor publieke als private opdrachtgevers.

Met de aankoop van onze eerste breekinstallatie, werd het eveneens mogelijk om beton te recycleren en te verwerken in onze wegenisprojecten.

In 2001 werd geïnvesteerd in een eigen betoncentrale. Niet alleen voor ons eigen gebruik, maar ook derden kunnen er terecht voor zowel stortbeton als gestabiliseerd zand. Het wagenpark werd bovendien aangevuld met enkele betonmixers en een betonpomp om stortbeton te kunnen leveren.

De breekwerf wordt steeds verder uitgebreid en de levering van COPRO-gekeurde granulaten behoort al verschllende jaren tot onze mogelijkheden.

De constante investering in zowel graafmachines als rollend materieel, heeft ervoor gezorgd dat de firma uitgegroeid is tot een modern bedrijf dat ca. 60 werknemers telt en werkt met de nieuwste technieken zoals GPS-gestuurde graafkranen en bulldozer.

 

 Onze bedrijfsfilm