Overslaan en naar de inhoud gaan
aanleg_grachten_bufferbekkens
Activiteiten

Aanleg van grachten en bufferbekkens

De aanleg van grachten en bufferbekkens is een essentieel onderdeel voor een doeltreffende waterbeheersing op jouw site. Ons ervaren team begrijpt de complexiteit van de creatie van een efficiënt afvoersysteem en beschikt over de nodige expertise in hydrologie, waterbeheer en riolering. Met een zorgvuldige planning, geavanceerde technieken en moderne apparatuur, garanderen we een optimale werking van jouw grachten of bufferbekkens. Zo beschik jij binnen de kortste keren over duurzame oplossingen voor de lozing van jouw regenwater.  

Totaaloplossing voor jouw bouwproject

Afbraakwerken, grondverzet, wegenbouw of rioleringswerken: wij staan voor je klaar met expertise over afwatering op jouw grond.

Grachten en bufferbekkens zijn cruciaal voor een perfecte afwatering naar het rioleringsstelsel. Bij Vanden Buverie & Co kan je ook terecht voor rioleringswerken. In harmonie met jouw rioleringsstelsel, bieden we op die manier een geïntegreerde oplossing voor jouw waterbeheer. Klaar om te kiezen voor een betrouwbaar waterbeheerssysteem?

Wij helpen je verder in de ruime regio van West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

Een project in het verschiet? Contacteer ons!

Ik wil graag onderstaande contacteren