Overslaan en naar de inhoud gaan
wegenbouw_west_vlaanderen
Activiteiten

Wegenbouw en renovatie oude straten

Hoogwaardige wegenbouw is van essentieel belang voor de duurzaamheid en functionaliteit van onze infrastructuur. Veilige verkeersomstandigheden en efficiënte doorstroming zijn slechts enkele van de vele voordelen. Of het nu gaat om de aanleg van nieuwe verkavelingen, de renovatie van straten of de herstelling van oude wegen: onze ervaren vakmensen hebben de expertise én capaciteit om diverse wegenbouwprojecten succesvol uit te voeren. Van de voorbereidende werken, de plaatsing van de onderfundering en riolering tot de afwerking met lijnvormige elementen en het wegdek in klinkers, beton of asfalt. Wij nemen elk wegeniswerk onder handen!  

Totaalprojecten

Wij nemen met veel plezier het volledige proces van wegenbouw voor onze rekening. Wij voeren niet enkel de functionele werken uit, maar besteden ook aandacht aan de esthetische afwerking. Zowel voor opdrachtgevers als in onderaanneming kan je bij ons terecht voor jouw wegenbouwproject. Wij zijn betrokken bij grootschalige wegenbouwprojecten en dragen op die manier bij aan onze hoogwaardige en duurzame weginfrastructuur.

  • Voorbereidende grondwerken
  • Plaatsing van rioleringsbuizen, inspectieputten en huisaansluitingen
  • Plaatsing van de onderfunderingen met gewenste druksterkte
  • Plaatsing van lijnvormige elementen zoals boordstenen en greppels in prefab-elementen of via onze glijbekistingsmachine
  • Aanleg van het wegdek in asfalt, beton, klinkers, kasseien …
  • Aanleg van voetpaden, straatmeubilair, verkeersborden en groenzones
  • Vernieuwen van stapsteenpaden, beton gieten met slipformpaver

Een project in het verschiet? Contacteer ons!

Ik wil graag onderstaande contacteren