Overslaan en naar de inhoud gaan
aanleg_opritten_en_parkings
Activiteiten

Aanleg van opritten en parkings 

Onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van wegenbouw, stellen ons in staat om hoogwaardige opritten en parkings aan te leggen die voldoen aan alle normen en specificaties. De kwaliteit van de voorbereidende werken zijn cruciaal om een project kwalitatief af te werken. Daarom staan wij niet enkel in voor de renovatie van bestaande parkings en opritten, maar ook voor de planning en uitvoering van de voorgaande grondwerken. En dat voor zowel industriebedrijven en openbare aanbestedingen als voor particulieren.  

Vaste teams en modern machinepark

Naar elk project sturen we een vast team van ervaren vakmensen die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de werken ter plaatse. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en moderne apparatuur waardoor duurzame en functionele opritten en parkings al in enkele dagen gerealiseerd worden.

Tot slot kan je ook op ons rekenen voor de volledige afwerking van jouw project. De aanleg van bestrating in asfalt, klinkers, beton of kasseien, maar ook voor de plaatsing van straatmeubilair, borders, belijning, straatmeubilair en groen kan je volledig op ons vertrouwen!

Een project in het verschiet? Contacteer ons!

Ik wil graag onderstaande contacteren