Overslaan en naar de inhoud gaan
rioleringswerken
Activiteiten

Rioleringswerken

Vanden Buverie & Co is jouw betrouwbare partner voor allerlei rioleringswerken. Voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties, beschikken wij over een breed scala aan oplossingen. In geval van nieuwe verkavelingen leggen we nieuwe rioleringen aan, waarbij we de grond uitgraven om de buizen zorgvuldig te plaatsen. De aanleg van een volledig circuit met controleputten, pompputten, buizen en andere onderdelen zijn slechts enkele van onze mogelijkheden. Heraansluitingen, rioolputjes of regenwaterafvoeren? Wij hebben alle kennis en mankracht in huis om jouw rioleringsinstallatie volledig te voorzien.

Rioleringswerken voor particulieren, architecten, gemeenten en industrie

Nood aan een renovatie van een oude riolering of de plaatsing van een gescheiden rioleringsstelsel? Wij gaan verder dan de uitvoering en staan ook in voor de coördinatie ter plaatse. Is het nodig om een voetpad of weg opnieuw aan te leggen na de werken, dan zorgen wij ervoor dat het rioolstelsel naadloos geïntegreerd is en de huizen correct aangesloten. Wij gebruiken uitsluitend buizen en hulpstukken in PVC, PE, gres en beton en kiezen voor lasers en toestellen met gps-lokalisatie om de riolering exact volgens de plannen te plaatsen.

Ben je op zoek naar een partner die ook instaat voor de regenwaterafvoer met bufferbekkens, regenwaterputten, inspectieputten of pompstations? Ook de plaatsing en aanleg daarvan nemen onze vakmannen met plezier voor hun rekening. Wij produceren de putten zelfs in onze eigen werkplaats wanneer er speciale specificaties bij komen kijken. Kortom, bij Vanden Buverie & Co zit je goed voor alle rioleringswerken in de regio’s West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

Een project in het verschiet? Contacteer ons!

Ik wil graag onderstaande contacteren